Current job opening(s):

Vacature Projectleider Bouw

Ben of ken jij onze nieuwe projectleider?

Als projectleider ben je de belangrijkste contactpersoon tussen bouwheer, architect, onderaannemer én Plan ID. Je volgt het totale project zorgvuldig op. Van ontwerp tot sleutel op de deur en van offerte tot klantencontact. Je bent een doener die eveneens meedenkt met de klant. Zowel een uitblinker in het opmaken van de juiste offerte als het nakomen van beloftes? Dan ben je bij Plan ID aan het juiste adres.

We zijn op zoek naar…

… een projectleider met theoretische én praktische kennis. Je hebt een opleiding als industrieel ingenieur bouwkunde achter de rug en/of je kunt beroep doen op concrete ervaring in de bouwsector. Straffe organisatorische en communicatieve vaardigheden zijn een must om klantgericht én met de nodige empathie te werk te gaan. Vertrouwd zijn met Microsoft (Excel, Word, MS Project), Autocad en technisch tekenen zijn een pro. Kun je een gesprek voeren in al onze landstalen en ben je een kei in het creëren van een bijzonder klantencontact? Dan zijn onze klanten extra-tevreden en wij dus ook.

Wij bieden jou…

… een aantrekkelijke verloning gebaseerd op jouw ervaring en professioneel parcours én een fijne werkplek in een dynamisch bedrijf. Je kunt bij ons genieten van veel zelfstandigheid en flexibiliteit. Daarnaast geven we jou de mogelijkheid om samen met ons te groeien en een opleiding te volgen zodat je jezelf nog verder kunt ontplooien. Als lid van het team bij Plan ID sta je er trouwens nooit alleen voor, je wordt omringd door aangename en ondernemende collega’s. Zelfstandige? Dan ben je eveneens van harte welkom!

Interesse?

Klinkt de bovenstaande functiebeschrijving jou als muziek in de oren? Dan kunnen wij niet wachten om jou te ontmoeten. Stuur alvast je motivatiebrief en CV door naar info@abc-planid.be - ter attentie van Mieke Camerier - en wij nemen graag contact met jou op.